Parice problem

The pictures are great. Was at my first Dan Paddy Andy festival last year and I really enjoyed it as they say the craic was mighty. Hope to see ye at the next one pg.

Parice problem

Gde su ti ona dvojica iz GM sto su na Psihijatriji i Grudnom,jesi li ih primio bez konkursa? Tako ti i ukazujemo na Parice problem miliona koji su nestali oko renoviranja Porodilista,kandidate koji ce biti primljeni u sledecem konkursu,nepravilno smanjene plate specijalizantima.

Radoslav se mnogo zaigrao! Prvo nikome nije povecao,sad nekom jeste a nekom nije,mozda ima novi kolektivni ugovor za pojedine. I dobro je da je nekom povecano,ali tek posle pisanja na Ozonu. Koliko je bilo intervencija u tzv angio sali?

Mali igrac na ozbiljnom mestu. Ne znas Radoslave da igras,prugasto odelo te ceka. Sad mi nije jasno kako je VD dorektor ako ovo nike namesteno saslusao i pregledao dokumentaciju od kandidata??????????

A koliko znam u prvom krugu nisi primljene med. Sto znaci posten konkurs naseg postenog VD direktora i sultanije od Sjenice.

Samo se pitam do kada ce ovaj Milosevic vise biti VD direktor?

Parice problem

Odgovarace sa sultanijom za tkz svaki put pokvarene aparate za gasto i kolonoskopiju,ne placene sate prekovremene,za angio salu koja ne radi,i na kraju ne daj boze da neka dete potone sa onim. Predali smo advokatu sve neophodnu dokumentaciju, i oni rade svoj posao.

Znam te ko zlu paru, sram te bilo i tebe i tih tvojih poltrona. Advokati rade svoj posao. Zbog takvog njihovog stava ovaj diktator divlja po bolnici. I naglaseno je da ne moze biti ispod proseka izabranog lekara na nivou maticne ustanove za neposotvanje ove Uredbe predvidjene su kazne kako za ustanovu,tako i za pojedinca.

Takodje u Zakonu o radu stoji: E, tako i ovi zaposleni u Bolnici! I dobrovoljno ga napustila, iz obesti. Tebe treba izolovati za vek vekova. I po cenu fotelje. Ako tebe radava poljubi u dupe,meni moze da p…. Uvek je bila vredna, radna i sa ciljevima. Sta je lose u tome? Niko njoj nije poklonio ni ocene ni diplomu.

Kada bi znali koliko je disciplinovana i odgovorna verovatno ne bi sa predrasudama pisali. Sigurna sam da ce biti dobar internista, a mnogi treba da razmisljaju i o tome da ce im mozda bas ona spasiti zivot.

Nikada se ne zna ko ce kome biti potreban. Cacanskoj dr zelim puno uspeha. Dobila posao preko svakog reda. Nije primljen doktor koji je zavrsio medicinu u roku u Beogradu sa prosekom preko 9,50!

A primljene ove dve praznoglave!Konkurs koji je raspisan novembra prošle godine, za prijem u radni odnos tri lekara i medicinskog osoblja (za 10 radnih mesta) u čačanskoj Bolnici podigao je veliku prašinu u javnosti, a naročito među zaposlenima u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

One problem I had tracking this quotation down was that the creationist source misspelled the scientist's name. It is not Dr. Parice, but Dr. Paresce. It is not Dr. Parice, . Samsung Mobile Service Center & Phone Number in Bangladesh. Customer care address.

Mobile screen cracked, screen broken, wifi network problem. display brightness, Touch screen broken. Charging problem. Parice Problem by Kelly (globussferer). Stream music on Myspace, a place where people come to connect, discover, and share.

The Holy Bible: King James Version. Proverbs therefore meddle not with him that flattereth with his lips.

Parice problem

YOUR PAGE is open for your messages, songs, poems, jokes and greetings etc - New entries are listed first.

Parice Problem -